FIGYELEM, ÚJABB ÁLHÍR!

Engem, mint pályázatírót az utóbbi hetekben folyamatosan megkerestek a 90-100%-OS, ÁPRILIS 1-ÉN INDULÓ OTTHON MELEGE pályázatokkal kapcsolatban, amiről nem győztem adni a tájékoztatást, hogy NINCS, NEM LÉTEZIK! 

Nézzük meg röviden együtt, hogy miért kamu ez a téma…

A kamuhírek terjesztői nem sokat pihentek, itt az újabb álhír-bomba:

Egy egyszerű formanyomtatvány segítségével a helyi önkormányzatoknál lehet igényelni egy mindenkinek alanyi jogon járó, lakásfelújításra fordítható támogatást, 2,5 millió forintos összegben.

Az általuk kihirdetettnek bemutatott program
hivatalos oldalán azonban az alábbiakat olvashatjuk:

“Egyes hiteltelen, impresszummal sem rendelkező álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amelyek a “Hazai Hatékonyság 2″ javaslatcsomag tartalmát meghamisítva, azt egy kihirdetett lakossági energetikai pályázatként mutatják be. Ezzel szemben a Hazai Hatékonyság 2 lakossági épületenergetikai célú javaslatcsomagot a MÉASZ készítette 2016 végén, hogy a kormányzat új megközelítésű, hatékonyan ösztönző intézkedéscsomagot hirdessen meg a lakossági épületenergetikai korszerűsítések átfogó előmozdításáért. A javaslatcsomagról kormányzati döntés egyelőre nem született. A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt, saját olvasottságuk és népszerűségük növelése céljából. A MÉASZ megteszi a szükséges jogi lépéseket. Kérjük jelentsék az illetékes hatóságoknak mind az álhírt terjesztő portálokat, mind a közösségi oldalak profiljait. Fentiekkel összefüggésben kérjük: NE HÍVJON, ÉS NE KÜLDJÖN EMAILT!”

Mi a konklúzió?

Olvasni, olvasni, olvasni, nem elhinni minden egyes betűt, amit leírva látunk!

TenderMan_Vizszint logo

Legutóbbi TudásanyagOK

Eddigi Megbízók

üzletember

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.