Havi 1000 forintból 10 milliós védelem?

Hogyan?

Durva tények című rovat következik:
A lakosság mintegy 11%-a van valamilyen módon bebiztosítva balesetekből származó károk ellen.
Tanácsadóként minden nap találkozók az egyik TOP3 kifogással:
Nem csinálok én olyan dolgot, ami miatt baleset érhetne!”

A STATISZTIKÁK nem ezt mutatják!

Sokszor nem is gondolnánk, hogy mennyiszer vagyunk kitéve balesetnek egy átlagos napon.

Ház körüli munka közben
40%
Munkavégzés közben
24%
Közlekedés közben
22%
Sportolás közben
13%

Igen, a balesetek túlnyomó többsége otthon, a biztonságos négy fal között történik velünk!

A KSH adatai szerint évente közel 1800 ember háztartási balesetben veszti életét – ez a szám csaknem háromszorosa a közlekedési haláleseteknek. Az otthoni balesetek több mint felét esés, zuhanás váltja ki, de gyakori ok az égés, valamint az éles vagy szúró tárgyak miatti sérülés is.

A balesetek váratlanul történnek, ráadásul általában felkészületlenül érnek minket: az esetek nagy részében hónapokra kiesünk a munkából, extra kiadásokkal, anyagi és főként lelki teherrel járnak együtt. Abba belegondoltál valaha mélyebben, hogy mi minden kerül veszélybe egy baleset következményeként?

A fentiek alapján érzékelhetjük, hogy nem rossz dolog tudatosan védekezni egy bármikor, bárhonnan előbukkanó veszély ellen. És tudod, hogy mi a legjobb ebben?

Hogy nem kell a gatyádat is ráköltened!

Nagy általánosságban elmondható, hogy megfelelőnek akkor tekinthető egy balesetbiztosítási védelem, ha haláleset vagy rokkantság esetén akár 10 milliós térítést nyújt. Egy ilyen szintű védelem egyénileg már havi 1-2 ezer forintos díj ellenében is elérhető, egy négytagú család számára pedig havi 4 ezer forint alatt is elérhetőek ezek a védelmek.

Ezek a biztosítások cafeteria-elemként is elszámolhatóak, mint céges költség, és csoportos formában megkötve ugyanilyen szintű védelemnek mindössze ezer forint körüli a díja.

Érdekel, hogy hogyan érhetsz el egy ilyen szintű, ennyire alacsony biztosítási védelmet? Szeretnél tudatosan védekezni bármilyen baj és veszély ellen, és ezzel a céged általános költségeit csökkentenéd?

Ne szidd magad, hogy eddig nem tudtad!

Te is Biztonságot akarsz magadnak?

TenderMan_Vizszint logo

Legutóbbi TudásanyagOK

Eddigi Megbízók

üzletember

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.