Okos döntés mielőtt...

Egy külföldi út során több olyan váratlan negatív esemény is előfordulhat, mely miatt kisebb-nagyobb orvosi beavatkozásra lehet szükségünk, de értékeink, poggyászaink védelme is fontos. Akár repülővel, akár busszal, akár autóval utazunk, bármikor és bárhol történhetnek velünk balesetek. 

Nyaralás közben pedig számtalan veszélyforrás is leselkedhet ránk, az apróbb pici kellemetlenségektől (pl. leégés a napon, napszúrás, megcsúszás a medencénél stb.) kezdve a nagyobb, sürgősségi beavatkozást igénylő eseményekig.

Az orvosi ellátás azonban külföldön (bármerre is utazunk) meglehetősen drága (akár több millió forint is lehet, betegségtől vagy balesettől függően), sokkal inkább megéri itthon előre néhány ezer forintért biztosítást kötni, hogy egy váratlan esemény esetén a biztosító megtérítse ezeket a komoly költségeket.

A biztosítók a nap 24 órájában magyar nyelven a rendelkezésedre állnak telefonon, bármikor kérhetsz tőlük segítséget. Nyaralás alatt történő baleset, betegség esetén elirányítanak abba a kórházba, ahol azonnali ellátást kapsz, és semmit sem kell fizetned, mert a költségeket rögtön intézi a biztosító és a kórház egymás között.

Mi a konklúzió?

Az utazási biztosítások nem csak baleset vagy betegség esetén használhatók, hanem nagyon sok más ügyben is számíthatsz rájuk, például ha elveszíted az útleveled, ellopják a holmidat, vagy megsérül a poggyászod, de köthetsz az autódra is gépjármű asszisztencia biztosítást, mely térít a helyszíni hibajavításra, tárolásra, szervizből való hazaszállításra, sőt, szállás- és bérautó költségre, valamint telefonköltségre is. 

Egyes biztosítások útmegszakítás miatt felmerülő költségekre is fedezetet nyújtanak, de ha éppen arra van szükséged, sporteszközeidre is kiterjesztheted a biztosítást.

TenderMan_Vizszint logo

Legutóbbi TudásanyagOK

Eddigi Megbízók

üzletember