Te biztonságban vagy?

Védd meg magad és családodat a váratlan helyzetek ellen!

Szinte mindenki hallott már balesetbiztosításról, és szinte mindenkinek van valamilyen, ha más nem, akkor a bankkártyája mellé, vagy a lakásbiztosításában kiegészítő elemként megkötve. De ha bárkit megkérdezek, hogy pontosan milyen balesetbiztosítása van, mire és mennyit térít, akkor fogalma sincs, de gyakran még a pontos befizetési összegek sincsenek meg.

Azt tapasztalom, hogy általában valamilyen úton-módon, de van, viszont aszolúte nem ad igazi biztonságot.

Amikor erről beszélgetünk a pénzügyi tanácsadás során, hogy pl. ha balesetről van szó, mi az első, ami eszébe jut, akkor szinte mindenki a közlekedést hozza fel.
Akkor most nézzük meg a legmakacsabb dolgokat: a számokat!

KSH adatok szerint 2016-ban a balesetek száma a következőképp oszlott meg:

1.) A munkahelyi balesetek száma 23.000 volt, azonban ebből halálos kimenetelű “csak” alig 80 (32%-a az építőiparban történt). 
 
2.) Az otthoni halálos balesetek száma elérte az 1.700-at (naponta 4-5 család veszít el emiatt valakit!) – a sérülések döntő többsége (60%) esésből származik.
3.) A tűzesetek száma majdnem elérte a 33.000-et és ez is emelkedő tendenciát mutat – a második halálok az otthoni balesetekben a lakástüzek és a füstmérgezés miatti halál.
 

4.) A közúti balesetek száma majdnem 15.000. Ezekben a balesetekben 22.000-en megsérültek és több, mint 600-an meghaltak.

Mit láthatsz ebből? Azt, hogy nem a közlekedés a legnagyobb veszélyforrás, hanem a saját otthonod! A legtöbben otthoni balesetben halnak meg!

Miért kellene, hogy fontos legyen ez Számodra is?

Egy baleset felboríthatja az életedet. Ha van családod, akkor azért, mert felelősséggel tartozol értük és ezáltal magadért is, ha nincs, akkor pedig saját magadért, a havi bevételedért és megélhetésedért. Számítanak Rád, apaként vagy anyaként, családfenntartóként, a kis és nagy problémák megoldójaként. Elveszíthetnek, megváltozhatnak a képességeid egy baleset kapcsán. Mindkét esetben fontos, hogy legalább anyagilag rendben legyen minden ilyenkor is! Semmi sem mutatja jobban, hogy fontosak Neked, mint az hogy gondoskodsz róluk, akármi történjen is!

Vajon ha lenne egy pénzcsináló géped, kötnél rá biztosítást? Megkeresnéd a legjobb védelmet, hogy mindig működjön? Nos, ez a pénzcsináló gép TE magad vagy. A leginkább testreszabott megoldásért pedig célszerű szakértői segítséget igénybe venned! 😉

TenderMan_Vizszint logo

Legutóbbi TudásanyagOK

Eddigi Megbízók

üzletember

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.