Hasznos Tudnivalók

szolgaltatasok

Ki is vagyok én?

Műszaki területről érkeztem a pályázatok és pénzügyek világába. Szakmai tapasztalatomat egy békés megyei önkormányzatnál szereztem, ahol már 19 évesen az egyik vezető támogatási szakemberré váltam, és százmilliós projekteket menedzseltem.

Majd rövid ideig külföldön próbáltam szerencsét más területen. A kitérőt követően döntöttem úgy, hogy visszatérek Magyarországra és megélek a tudásomból. Aztán pedig saját tapasztalataim és eredményeim által vállalkozni akaró fiatalokat segítsek pénzügyileg biztossá tenni.

Üdvözöllek Szécsi Attila vagyok!

TenderMan_Vizszint logo

Miben tudunk segíteni?

Kíváncsi vagy lehetsz-e az ügyfelünk?

Szakszerű segítséget kapsz a pénzügyekről hétköznapi, érthető nyelven.

Tudom, hogy sokan az őrjítő bürokrácia, és az érthetetlen nyelvezet miatt nem vesznek igénybe hiteleket és egyéb forrásokat. Kiutat mutatunk a többszörösen összetett mondatok és jogszabályi hivatkozások labirintusából és röviden, tömören, a lényeget bemutatva tájékoztatunk a pénzügyi lehetőségekről, az indulási és vállalási feltételekről, és a lényegről, hogy mennyi pénzhez lehet hozzájutni.

Akár MOST indul a cég, akár fejlesztés előtt álltok...

A támogatásokkal, hitelekkel el tudjátok indítani a vállalkozást, ha pedig már van működő cégetek, komplexen segítünk abban, hogy még jobban tudjon működni!

A profitáló eredményekért!

A megszerzett pénzen felül megmutatjuk a bevált módszereket, amelyekkel vállalkozást még eredményesebben (profit) működhet. A fix költségek lefaragásában is segítünk, azaz komplex vállalkozásfejlesztési szolgáltatásban lehet része a vállalkozásnak!

Ami a miénk, az a tiétek is!

Mindenre van partnerünk, alvállalkozónk, így nem kell külön összeszedegetni az árajánlatot adókat, kivitelezőket, így ezzel is időt, energiát spórolunk meg Nektek, hogy Nektek csak a vállalkozással kelljen foglalkoznotok!

Az az, mi elintézünk helyettetek mindent

Nektek csak a vállalkozással kell foglalkoznotok!

FONTOS!

Tudunk segíteni a hitelekben, támogatásokban, de nem MINDENÁRON!

Amennyiben a cégnek nem éri meg indulni a pályázaton, vagy nem lenne esély nyerni, még az elején jelezzük ezt felétek: “Így nem fogom beadni ezt a kérelmet!”

Ebből is láthatjátok, hogy Nekünk az a fontos, hogy Ti jól járjatok, mert akkor örülünk Mi is, ha Ti is örültök az eredményeknek!