Hogyan dolgozunk?

SZAKSZERŰ SEGÍTSÉGET KAPSZ A PÉNZÜGYEKRŐL HÉTKÖZNAPI, ÉRTHETŐ NYELVEN

Tudom, hogy sokan az őrjítő bürokrácia, és az érthetetlen nyelvezet miatt nem vesznek igénybe hiteleket és egyéb forrásokat. Kiutat mutatunk a többszörösen összetett mondatok és jogszabályi hivatkozások labirintusából és röviden, tömören, a lényeget bemutatva tájékoztatunk a pénzügyi lehetőségekről, az indulási és vállalási feltételekről, és a lényegről, hogy mennyi pénzhez lehet hozzájutni.

AKÁR MOST INDUL A CÉG, AKÁR FEJLESZTÉS ELŐTT ÁLLTOK...

A támogatásokkal, hitelekkel el tudjátok indítani a vállalkozást, ha pedig már van működő cégetek, komplexen segítünk abban, hogy még jobban tudjon működni! 

A PROFITÁLÓ EREDMÉNYEKÉRT!

A megszerzett pénzen felül megmutatjuk a bevált módszereket, amelyekkel vállalkozást még eredményesebben (profit) működhet. A fix költségek lefaragásában is segítünk, azaz komplex vállalkozásfejlesztési szolgáltatásban lehet része a vállalkozásnak! 

AMI A MIÉNK, AZ A TIÉTEK IS!

Mindenre van partnerünk, alvállalkozónk, így nem kell külön összeszedegetni az árajánlatot adókat, kivitelezőket, így ezzel is időt, energiát spórolunk meg Nektek, hogy Nektek csak a vállalkozással kelljen foglalkoznotok! 

AZ AZ, MI ELINTÉZÜNK HELYETTETEK MINDENT

NEKTEK CSAK A VÁLLALKOZÁSSAL KELL FOGLALKOZNOTOK!

FONTOS!

Tudunk segíteni a hitelekben, támogatásokban, de nem MINDENÁRON! 

Amennyiben a cégnek nem éri meg indulni a pályázaton, vagy nem lenne esély nyerni, még az elején jelezzük ezt felétek: “Így nem fogom beadni ezt a kérelmet!”

Ebből is láthatjátok, hogy Nekünk az a fontos, hogy Ti jól járjatok, mert akkor örülünk Mi is, ha Ti is örültök az eredményeknek!