Magyarország első vidékfejlesztési hírlevele vállalkozóknak, gazdáknak, akik szeretnék kihasználni a lehető legtöbb lehetőséget a fejlesztésre!

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES PÁLYÁZATFIGYELŐ SZOLGÁLTATÁSRA, ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A MEGJELENŐ PÁLYÁZATOKRÓL, ÁLLAMI HITELEKRŐL!

MIÉRT ÉRI MEG CSATLAKOZNOD?

VILLÁMGYORS TÁJÉKOZTATÁS


Folyamatosan figyeljük a híreket, gyűjtjük a hiteles pályázati, egyéb forrásszerzési infókat, amelyek megjelenését követően pár órán belül Te is tudni fogsz róluk!

EGYSZERŰEN
ÉS ÉRTHETŐEN


Lefordítjuk “magyarról magyarra” a megjelenő pályázatokat, egyéb pénzszerzési lehetőségeket, amelyeket egyszerűen, röviden, írott és videós formában tárunk eléd.

NEM CSAK
PÁLYÁZATOKRÓL


Állami hitelek, kamatmentes kölcsönök, kockázati tőke, pénzdíjas versenyek, közösségi finanszírozás, pro-bono pályázatok, ingyenes vállalkozásfejlesztési képzések - ezekről mind szó van a hírlevélben!

“Körülbelül másfél éve keresett meg engem Attila, nagyon türelmes volt, és tájékozott az aktuális támogatási pályázatokban, valamint megismerkedésünk után rájöttem, hogy az élet más területén is tud segíteni. Segít a dolgaimban oly módon, hogy tudja a vállalkozási tevékenység típusát, és azonnal jelzi, hogy ha esetleg egy lehetőség pozitívan érinthet, és lát lehetőséget a kihasználhatóságában. Azért ajánlanám másoknak is, mert egyáltalán nem az a típus aki úgy gondolja, hogy mindegy csak pályázzunk valamire, hanem valóban számunkra is hasznos és gazdaságos pályázatok irányába vezet, valamint kiemelném, hogy sikerdíjas pályázatíró. 🙂"
Balogh Attila
BUXI Agrár Kft.

AZ INFORMÁCIÓ = TUDÁS.

A TUDÁS = HATALOM.

 

11 éves szakmai pályafutásom alatt a fenti két mondat volt a legnagyobb tanulság, amire rájöttem a pályázatokkal, vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatban.

Mai felgyorsult, digitalizált világunkban óriási mennyiségű információ áll rendelkezésre, ráadásul ez a tengernyi adat pár kattintásnyira van csak tőlünk.

Viszont egyre nehezebb megtalálni a hiteles információt, rengeteg  kattintásvadász “híroldal” működik, ahol a pár másodpercnyi figyelmed megszerzése érdekében elárasztanak fals, “túl szép, hogy igaz legyen” pályázati információkkal, soha meg nem jelenő pályázatok leírásával, mindenféle konkrétumot nélkülöző pályázati pletykákkal fűszerezve.

Az volt a célom, hogy olyan, csak hiteles forrásokból származó pályázatfigyelő, hitelfigyelő hírlevelet hozzak létre, amelyben érthetően, “magyarról magyarra” lefordítva mutatom be a legjobb pénzszerzési lehetőségeket, mégpedig úgy, hogy közben alapszinten meg is tudod érteni ezt a kissé túlbürokratizált, bonyolult forrásszerzési világot.

pályázatfigyelő tenderman
Üdvözöllek, Szécsi Attila vagyok! Forrásszerzési specialista, vidékfejlesztési pályázatíró 11 éves szakmai tapaszalattal, a TenderMan brand tulajdonosa.

REGISZTRÁLJ MOST, ÉS AZ ELSŐ LEVÉLBEN MEGKAPOD A KÖVETKEZŐKET:

HOGYAN PÁLYÁZZ SIKERESEN?

Ha legalább egy hónapig feliratkozó maradsz, akkor megkapod még a 

“7+1 PONTOS CHECKLISTA A SIKERES PÁLYÁZÁSHOZ” című e-book-omat, melyben sorra veszem azokat a gyakori hibákat, amiken el tud bukni egy pályázat.

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS
PÁLYÁZATI PÉNZBŐL

Rövid videómban összeszedtem, hogy milyen fejlesztéseket, beruházásokat lehet általában pályázatokból megvalósítani. A videó végén hozok pár ötletet, hogy hogyan lehet a pályázatokon kívül pénzt szerezni a vállalkozásotok fejlesztéséhez

(A videóban bemutatott prezentációt is megkapjátok!)

KÖZÖS AGRÁRPOLITIKA 2023-2027 - MILYEN MEZŐGAZDASÁGI PÁLYÁZATOK LESZNEK 2027-IG

Még egy rövid, de annál tartalmasabb videó arról, hogy a következő években mezőgazdaságban, vidékfejlesztésben milyen támogatások, pályázatok lesznek elérhetőek.

(A videóban bemutatott prezentációt is megkapjátok!)

"Attila "hírlevele" tényleg mindent tartalmaz, ami egy vidéki kisvállalkozót érdekelhet, ha egyről a kettőre akar lépni. Nekem azért is hasznos, amiket küldesz, mert mezőgazdaságban is érdekelt vagyok, és az ottani támogatásokról is megtudok így mindent."
Bodor Krisztina
egyéni vállalkozó

Gyakori kérdések

Igen, ez a hírlevél tényleg ingyenes, és amíg működik a vállalkozás, ez az is marad. A regisztrációért cserében csak a neved, e-mail címed kérem el.

Ezzel a hírlevéllel több célom is van: Az elsődleges célom az, hogy fel tudjam építeni a nekem tökéletes ügyfélkört, akikkel szívesen dolgozom együtt. Aki regisztrál erre a hírlevélre, azt komolyan érdekli a vállalkozásának / gazdaságának fejlesztése, nekem pedig pont ilyen tudatos ügyfelekre van szükségem. 🙂 Másodsorban edukálni is akarom a piacot, és meg akarom mutatni, hogy a pályázatok, források világát szórakoztatóan is be lehet mutatni.

Igen, csak a hírlevélhez kapcsolódóan használom a megadott személyes adatokat. További infókat az Adatkezelési tájékoztatómban találsz.

Igen, bármikor visszamondhatod a szolgáltatást az e-mailek alján lévő leiratkozási linkre kattintva.

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST A VÁLLALKOZÁSOD, GAZDASÁGOD FEJLESZTÉSÉNEK IRÁNYÁBA, TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT: