Rólunk

Üdvözöllek!

Szécsi Attila vagyok

Szakmai pályafutásomat 2010-ben kezdtem egy vidéki önkormányzatnál, ahol azonnal belecsöppentem a településfejlesztés sűrűjébe: Pályakezdőként is már több száz milliós fejlesztési projekteket menedzseltem, és kerestem, kutattam a kül. támogatási lehetőségeket mind az önkormányzat, mind a városi cégek, szervezetek számára.

Szeged, a napfény városa..

Rövid kitérőt követően már egy nagy múltú szegedi pályázatíró iroda vezető pályázatíró és projektmenedzser munkatársa voltam, ahol akár több tucat projektet vittem egyszerre, elsősorban vállalkozásoknak, civil szervezeteknek. 

Már ekkor is éreztem, hogy a vállalkozások, cégek fejlesztései lelkesítenek, abban vagyok a legjobb, hogy közösen ötleteljünk, mit és hogyan fejlesszenek, és az ötletből végül hogyan legyen sikeresen megvalósított projekt.

Megerősödve, lendületben..

2017. óta egyre nagyobb szakmai tapasztalattal már vállalkozóként segítem az engem megkeresőket és az eddigi elégedett megbízók felőli ajánlások által érkező ügyfeleket abban, hogy fejlesztési terveiket meg tudják valósítani.

A következő pályázati rendszerekben szereztem már tapasztalatot:
– GINOP, GINOP Plusz, VEKOP, VP, Kisfaludy pályázatok írásában és projektmenedzsmentjében,
– Vállalkozóvá válási támogatások elkészítésében, beleértve az üzleti tervek elkészítését is (GINOP, LEADER, OFA és Foglalkoztatási Osztályokon elérhető támogatásokkal kapcsolatban)
– írtam magánszemélyeknek energetikai pályázatokat is (Otthon Melege, GINOP-8.4.1/A-17)
– civil szervezeteknek is írtam már pályázatokat (NKA, NEA, TÁMOP, EFOP, NTP).

Forrás? Céged számára?

Kíváncsi vagy számodra milyen lehetőségek vannak?