Szolgáltatások

FORRÁSFIGYELÉS

Cégre szabott forrásfigyelési szolgáltatás rendszeres konzultációkkal, írásbeli fejlesztési tippekkel. AJÁNDÉK magánszemélyes pályázatfigyelés minden cégvezetőnek!

PÁLYÁZATÍRÁS

Amint megtaláltam a számodra legkedvezőbb konstrukciót, megírom a pályázatot! EGYSZERI AJÁNLAT 2023.03.31-IG: BÍZZ MEG MINKET EGY PÁLYÁZATÍRÁSSAL, ÉS A FORRÁSFIGYELÉS AZ ELSŐ ÉVRE INGYENES!

PROJEKTMENEDZSMENT

Megnyertél egy pályázatot? Jó hír de a java csak ezután kezdődik: Úgy kell elkölteni a támogatást, hogy az a végén is nálunk maradjon! 

Rengeteg kis részleszabályra kell a megvalósítás során odafigyelni, be kell tartani minden jogszabályt, és a fejlesztés megtörténtét alátámasztó dokumentumokat is helyesen kell elkészíteni.

Ez így elsőre rémisztőnek tűnhet, de pont ebben segítek: Foglalkozom veled és mindenben segítek a támogatási szerződéstől kezdve egészen a projekt lezárásáig.

HITELIGÉNYLÉS

Ha megtaláltam Neked a megfelelő állami hitelt, összeállítom a hiteligénylést, és segítek kitölteni a hitelkérelmi dokumentációt. AJÁNDÉK magánszemélyes pályázatfigyelés minden cégvezetőnek!

ÜZLETI TERV ÍRÁS

KKV-knak írok banki hitelkérelemhez, pályázathoz, mikrohitel kérelemhez, Növekedési Hitelprogram (NHP) igényléshez, Széchenyi Kártya hiteligényléshez, külső tőkebevonáshoz kisebb (5-10 oldalas) és nagyobb (akár több száz oldalas, pénzügyi / marketing / HR tervet is tartalmazó) üzleti tervet.

CÉGELEMZÉS

Átnézem a vállalkozásod, megbeszéljük a fejlesztési terveidet, és készítünk egy pályázati & pénzügyi elemzést, forrásszerzési ötletekkel, tanácsokkal, főkönyv és cash-flow elemzéssel.