Rólam

Üdvözöllek,

Szécsi Attila vagyok!

Szakmai pályafutásomat 2010-ben kezdtem egy vidéki önkormányzatnál, ahol azonnal belecsöppentem a településfejlesztés sűrűjébe: Pályakezdőként is már több száz milliós fejlesztési projekteket menedzseltem, és kerestem, kutattam a különböző támogatási lehetőségeket mind az önkormányzat, mind a városi cégek, szervezetek számára.

pályázatfigyelő tenderman

Szeged, a napfény városa..

Rövid kitérőt követően már egy nagy múltú szegedi pályázatíró iroda vezető pályázatíró és projektmenedzser munkatársa voltam, ahol akár több tucat projektet vittem egyszerre, elsősorban vállalkozásoknak, civil szervezeteknek. 

Már ekkor is éreztem, hogy a vállalkozások, cégek fejlesztései lelkesítenek, abban vagyok a legjobb, hogy közösen ötleteljünk, mit és hogyan fejlesszenek, és az ötletből végül hogyan legyen sikeresen megvalósított projekt.

Megerősödve, lendületben..

2017. óta egyre nagyobb szakmai tapasztalattal már vállalkozóként segítem az engem megkeresőket és az eddigi elégedett megbízók felőli ajánlások által érkező ügyfeleket abban, hogy fejlesztési terveiket meg tudják valósítani.

A következő pályázati rendszerekben szereztem már tapasztalatot:
– GINOP, GINOP Plusz, VEKOP, VP, Kisfaludy pályázatok írásában és projektmenedzsmentjében,
– Vállalkozóvá válási támogatások elkészítésében, beleértve az üzleti tervek elkészítését is (GINOP, LEADER, OFA és Foglalkoztatási Osztályokon elérhető támogatásokkal kapcsolatban)
– írtam magánszemélyeknek energetikai pályázatokat is (Otthon Melege, GINOP-8.4.1/A-17)
– civil szervezeteknek is írtam már pályázatokat (NKA, NEA, TÁMOP, EFOP, NTP).

Fejlesztéseidhez pénzre van szükséged?

Kíváncsi vagy számodra milyen lehetőségek vannak?

miben tudok neked segíteni?

Forrásfigyelés

Új gépeket szeretnél venni? Energetikailag korszerűsítenéd a telephelyed? Netán felvennél új alkalmazottakat, vagy a meglévőket képeznéd tovább? 

Csapatunk folyamatosan keresi a támogatási lehetőségeket, és azonnal szólunk, ha olyan forráslehetőséget látunk jönni, ami passzol a fejlesztési terveidhez! Legyél képben! Lépj szintet!

Pályázatírás

A céged fejlődésének egyik kulcsa, hogy legyen elég forrásod a fejlesztéseid megvalósításához. 

Ha kiválasztottad az igényeidhez passzoló támogatást, egy rövid elemzést követően csapatunk segít összeállítani a teljes pályázati anyagot, segítünk beszerezni a szükséges dokumentumokat, és a felmerülő problémák megoldásában is folyamatosan számíthatsz ránk! 

Projektmenedzsment

Megnyertél egy pályázatot? Jó hír de a java csak ezután kezdődik: Úgy kell elkölteni a támogatást, hogy az a végén is nálunk maradjon! 

Rengeteg kis részleszabályra kell a megvalósítás során odafigyelni, be kell tartani minden jogszabályt, és a fejlesztés megtörténtét alátámasztó dokumentumokat is helyesen kell elkészíteni. Mindvégig veled vagyunk!

Miért édemes ENGEM választani?

ODAFIGYELeK RÁD

Első lépésként felmérem a céged jelenlegi állapotát, és átbeszéljük a fejlesztési ötleteidet, terveidet. Ha elkezdünk együtt dolgozni, akkor csak olyan lehetőségekről tájékoztatlak, ami a cégednek megfelelő. Nyertes pályázat esetén is végig melletted állok, és a fenntartási időszak alatt is számíthatsz rám! 

Szakmai tapasztalat

2010. óta pályázatokkal, hitelekkel, kockázati tőkeszerzéssel foglalkozok. Szinte nincs olyan pályázati kiírás, a legkisebbektől a legnagyobbakig, amiben ne nyertem volna legalább egyszer, és nincs olyan jogi forma, amiben ne lett volna már ügyfelem, multiktól kezdve önkormányzatokon át civil szervezeteken keresztül magánszemélyekig mindenkivel dolgoztam már. 

EGYSZERŰVÉ TESZeK MINDENT

Amint elkezdünk közösen dolgozni, látni fogod: Szögegyszerű, érhető folyamatokkal viszlek végig a forrásszerzés rögös útvesztőin. Nem dobálózok szakzsargonokkal, nincs apróbetű, és folyamatosan tartom veled a kapcsolatot (Nincs olyan, hogy 2 hétig nem veszem fel a telefont!) 

NÁLam JÓ A HANGULAT

Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem számít. Ti is szívesebben kerestek meg, ha nem besavanyodva, a munkámat utálva veszem fel a telefont, vagy válaszolok az üzeneteitekre. Hitvallásom, hogy becsületesen, jókedvűen szép az élet, és ezt a munkába is átültetem. 

HOGYAN DOLGOZOK?

#1 FELMÉRÉS

Egy díjmentes konzultáción megvizsgálom a cégedet, gazdaságodat, és az elérhető forrásszerzési lehetőségeket. 

#2 FORRÁSKERESÉS

A felmérést követően megkeresem a számodra legjobb forrásszerzési lehetőségeket, és kiválasztjuk a legelőnyösebb konstrukciót.

#3 PÁLYÁZATÍRÁS

Összerakjuk a támogatási kérelmet, segítünk beszerezni hozzá az összes szükséges dokumentumot. Ha bármilyen probléma felmerül eközben, folyamatosan ott vagyunk, és segítünk. 

#4 PROJEKTMENEDZSMENT

Amint megvan a támogatási szerződés, profi csapatom segít a projekt megvalósításában, az elszámolásokon át egészen a projekt zárásáig. 

Gyakori kérdések

Szerződött ügyfeleinknek a pályázatok előkészítése ingyenes, nyertes pályázat esetén kell csak sikerdíjat fizetni. 

A válasz: Igen, van olyan csomagunk, amelyben Magyarországon egyedülálló módon SZEMÉLYRE SZABOTT pályázatfigyelést végzünk, melynek része a közös munka elkezdésekor egy INGYENES cégfelmérés.

Igen! Országosan dolgozunk, és haladunk a korral, van lehetőség online és akár személyes konzultációra is.

Nem, elsősorban vállalkozásokkal, egyéni vállalkozókkal és mezőgazdasági cégekkel, őstermelőkkel dolgozok együtt, azonban tudunk ajánlani olyan partnert, aki foglalkozik civil szervezetekkel is.

pályázatfigyelő tenderman

Maradtak még kérdéseid?

foglalj hozzám időpontot egy 45-60 perces díjmentes konzultációra!