Magyarország első pályázati és forrásszerzési klubja vidéki vállalkozóknak, gazdáknak,akik szeretnék kihasználni a lehető legtöbb lehetőséget a fejlesztésre!

CSATLAKOZZ TE IS A TENDER KLUB-HOZ, ÉS ÉRTESÜLJ AZONNAL MINDEN OLYAN PÁLYÁZATRÓL, AMELYET TE IS IGÉNYBE VEHETSZ, ÉS A VÁLLALKOZÁSOD FEJLESZTENI TUDOD…

…még akkor is, ha nem értesz a pályázatokhoz, és nem pályáztál korábban!

Klubtagként első kézből értesülsz a legújabb pályázatokról (és minden más lehetőségről is), amelyen
Te is sikeresen tudsz részt venni!

12 hónapon belül több tucatnyi pénzszerzési lehetőséget fogsz megismerni szinte minden témakörben, amiben egy vállalkozás vagy gazdaság fejlődni tud…

VILLÁMGYORS TÁJÉKOZTATÁS

Folyamatosan figyeljük a híreket, gyűjtjük a hiteles pályázati, egyéb forrásszerzési infókat, és az infók megjelenését követő 1-2 órán belül te is tudni fogsz róluk, hogy minél gyorsabban fel tudjunk készülni a beadásra.

EGYSZERŰEN ÉS ÉRTHETŐEN

Személyre szabottan figyeljük a forráslehetőségeket, lefordítjuk “magyarról magyarra” a megjelenő kiírásokat, és ötleteket, tippeket is kapsz, hogy mire tudnád Te személy szerint felhasználni az elnyerhető támogatást.

SAJÁT PÁLYÁZATI STRATÉGIÁVAL

Felállítunk egy 1-5 éves “Fejlesztési Stratégiát”, majd minden hónapban személyesen beszélünk, és előre felkészülünk minden lehetőségre, a lehető legjobban kidolgozott anyagokkal várjuk a megjelenő pályázatokat.

“Attilával minden hónapban megbeszéljük az aktuális forráslehetőségeket, eddig már a cégeinknél összesen 4 db nyertes pályázatban segített az utóbbi 3 évben. Nagyon ajánlom őt, ha nem csak pályázatíróra van szükséged, hanem olyanra, aki együtt gondolkodik veled, és tippeket, ötletet ad ahhoz, hogy mire pályázz, mit lenne érdemes a cégen belül fejleszteni.”

Szécsi Gábor
Ügyvezető, BG-AUDIT SZARVAS Kft.
ÉN IS KLUBTAG LESZEK!

Feladó:
Szécsi Attila,
A TenderMan brand tulajdonosa, forrásszerzési specialista

Kedves Vidéki Vállalkozó! Kedves Őstermelő!

2012-ben, amikor az iskola elvégzése után pályakezdő pályázatíróként belecsöppentem a fejlesztéspolitika összetett világába, ugyanazt éreztem, amit most te is érzel, amikor meghallod azt a szót, hogy pályázat:

NAGYON NEHÉZ EGY PÁLYÁZATON ELINDULNI, EGYÁLTALÁN ÉRTELMEZNI, HOGY MIRE ÉS HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI, BONYOLULT ÖSSZERAKNI EGY TÁMOGATÁSI KÉRELMET.

Bevallom, a pályám elején sok hibát elkövettem: Nem jól állítottuk össze a projekt műszaki tartalmát, elsiklottam a pályázati kiírásban olyan apró, de fontos feltételek felett, amit ha tudtam volna, és felkészültünk volna rá az ügyféllel, akkor elnyertük volna a teljes támogatást.
Előfordult az is, hogy megjelent egy kamatmentes hitellehetőség, ami több potenciális ügyfélnek jó lehetett volna, mi viszont csak akkor kezdtük el a szükséges papírok előkészítését és beszerzését, amikor megjelent a végleges kiírás. Azonban olyan gyorsan írták ki és zárták le a jelentkezés lehetőségét, hogy pl. az árajánlatok bekéréséig sem jutottunk el…

Sajnos sok tanulópénzt kellett megfizetnünk, de minden egyes elrontott, vagy nem megfelelően elkészített pályázatból, hitelkérelemből tanultam, és rájöttem:

CSAK AKKOR LEHET HOSSZÚ TÁVON SIKERESEN PÁLYÁZNI, HA ELŐRE FELKÉSZÜLÜNK, ÉS GYORSAN REAGÁLUNK!

A felkészültség és gyors reagálás mellett MÉG VAN EGY NAGYON FONTOS, DÖNTŐ TÉNYEZŐ, ami segíti a forrásszerzést, és ez nem más, mint…

… A HATÉKONY, KÖZVETLEN KOMMUNIKÁCIÓ!

Sok pályázatíró, pályázatfigyelő és ügyfél (!) is itt rontja el az egészet, ugyanis úgy nem lehet forrást keresni, majd jól megírt kérelmeket beadni, hogy ha a pályázatíró:
❌ nem ismeri az ügyfél aktuális, és jövőbeli fejlesztési igényeit,❌ nem szól neki azonnal, ha releváns infóhoz jut,❌ és ha szól, az is kimerül egy általános kör e-mailben.

Többek között:

???? Egy Békés megyei autófényező műhely az eszközbeszerzéseknek köszönhetően akkora minőségbeli szintlépést tudott elérni, hogy sorban hordják hozzájuk a +10 milliós kocsikat átfestésre.
???? Őstermelő ügyfelem felhúzott a semmiből egy gépjavító műhelyt, és tele van gazdákkal, akik hajlandóak többet is fizetni, csak nála szereltethessék meg a hibás traktorjaikat.
???? Kecskeméti gyártó-és szerelő kliensem pedig napelemes rendszert rakatott fel a telephelyére, a befektetett önerőt a rendszer 11 hónap alatt visszatermelte, és nem fizet villanyszámlát már 2 éve.
???? Bács-Kiskun megyei gazdánk olyan kedvező folyószámlahitelhez jutott, amelynek köszönhetően nagyon olcsón tudott nagy tételben vetőmagot, műtrágyát betárolni, így még a hiteltörlesztővel számolva is olcsóbban fel tudott készülni a szezonra, nagyobb árrést tudott így magának csinálni.

EZEKET A SIKEREKET TE IS ELÉRHETED!

Szeretnél több vevőt? Növelnéd a bevételed, vagy csökkentenéd a költségeidet újabb, gyorsabb, hatékonyabb, energiatakarékosabb gépekkel? Felújítanád, bővítenéd a telephelyed? Felvennél új embert, vagy a meglévőket küldenéd el képzésre? Digitalizálnád a vállalkozásod, gazdaságod?

Amennyiben magadra ismersz, akkor csatlakozz a klubhoz!

Szeretnél fejlődni, növekedni, de nincs ötleted, hogy ezt hogyan tudnád megtenni?
Semmi gond! A programban erre több alkalmat szánunk, hogy kitaláljuk, mivel tudsz előre lépni, mitől tudsz hatékonyabban, több bevételt termelve működni, és ezt egy reális, tartható ütemtervben tudd megvalósítani.

Szeretnéd érthetően megkapni a legfrissebb pályázati, forrásszerzési infókat?
Ez a Klub egyik különlegessége: Gyorsan, röviden, a lényeget kiemelve, érthető formában, személyre szabott tippekkel kapod meg a legújabb pályázati lehetőségeket.

Szkeptikus vagy a pályázatokkal, vagy volt már rossz tapasztalatod pályázatokkal, pályázatírókkal kapcsolatban?
A pályázati piac egy bürokratikus, túlbonyolított, kissé átláthatatlan piac. Ezért vagyok itt, hogy tanácsaimmal és munkámmal segítsek átvágni a bürokrácia dzsungelén. És mint minden szakmában, sajnos a miénkben is vannak kóklerek, sok a negatív tapasztalat. Emiatt én sem várom el alapból a feltétlen bizalmat, hanem megdolgozok érte… Hogy hogyan? Görgess az oldal aljára, és elmondom, hogy hogyan:

Mutasd. hogy csinálod!

Az infókért, személyes figyelemért regisztrálsz majd a klubba, de a segítőkész csapatunkért és az átlagon felüli eredményeidért maradsz, amit együtt érünk majd el!

LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI!

Ehhez mindössze a következőket kell megtennünk közösen:
✔️ Fel kell állítanunk a következő évek növekedési, fejlesztési ütemtervét, ✔️ Majd fel kell készülnünk a várható forrásokra, ✔️ Valamint folyamatosan egyeztetnünk kell a megjelenő lehetőségekről.
Erről fog szólni a 12 hónapos együttműködésünk.

A TENDER KLUBBAN felállítjuk a forrásszerzési tervedet, és több tucatnyi pályázati, pénzügyi lehetőséget fogsz megismerni! (Olyat is, amire eddig még tuti, hogy nem is gondoltál…)

Ne gondolkozz túl sokat, max. 100 vállalkozás / őstermelő jelentkezhet a klubba. Ez egy olyan 12 hónapos személyes ÉLŐ program lesz amit imádni fogsz!

jelentkezem a klubba!

MIT KAPSZ PONTOSAN A KLUBTAGSÁGGAL?

Rengeteg tudásanyag, pályázati infó, kedvezmények és közvetlen forródrót hozzám!

SZEMÉLYRE SZABOTT PÁLYÁZATFIGYELÉS

Amint kijön egy céljaid eléréséhez megfelelő pályázati lehetőség, már kereslek is, és a cégedre, gazdaságodra szabva mutatom be, hogy Neked hogyan érdemes ezt kihasználnod. Olyan lehetőségekről is tájékoztatlak, amikre lehet nem is gondoltál, de ha kimatekozzuk, hogy miért éri meg neked indulni rajta, akkor még több plusz pénz tudunk szerezni Neked!​

NAPRAKÉSZ TUDÁS

Heti többször megosztom a legfrissebb pályázati infókat, valamint a közelgő állami hitelekről, és egyéb tőkebevonási lehetőségekről is küldök tájékoztatást. Plusz az első hónapot követően hozzáférsz a 11 év alatt összegyűjtött pályázati tudásomhoz és a dokumentumtáramhoz, ahonnan több száz kész nyilatkozatmintát, iratmintát tudsz letölteni, az oktatóvideóim segítségével pedig  leegyszerűsítik  a pályázati ügyintézés folyamatát.

CÉGELEMZÉS ÉS STRATÉGIAI TANÁCSADÁS

Amint csatlakozol a Klubhoz, elkészítem a céged teljes körű elemzését, megnézzük, hogy milyen források bevonására lehetsz alkalmas, és ha még nem vagy az, akkor hogyan tudunk azzá tenni. Tisztában leszel azzal, hogy milyen fejlesztésekben tudsz a következő években gondolkodni, és ezt egy pár oldalas dokumentumként meg is kapod.

KEDVEZMÉNYEK

.Minden Klubtag 30-50%-os kedvezményt kap az összes szolgáltatásomra (pályázatírás, projektmenedzsment, hitelkérelem készítés), és további kedvezményekre jogosult a partneri körömben működő cégek szolgáltatásaiból is (gépforgalmazók, kivitelezők, tervezők stb.)!

VÉGRE EGY KLUBTAGSÁG, AMIT NEM CSAK FIZETSZ, MINT A KATONATISZT, HANEM PÉNZT TERMEL NEKED!

belépek a klubba!

DÖNTENED K​ELL…
Ahogy a mondás tartja: Ami idáig elhozott, az tovább már nem tud vinni.

Ha nem változtatsz, nem fejlesztesz, nem innoválsz, nem próbálsz meg költséghatékonyabban működni, akkor lemaradsz a versenyben, elfogy a profitod.

Helyette lesz omladozó telephelyed, magas rezsiszámlád, folyton meghibásodó, rozoga gépparkod, nem motivált, folyton cserélődő alkalmazotti gárdával.

Vagy befektetsz a tudásszerzésbe, közösen helyrepofozzuk a vállalkozásod, megreformáljuk a gazdaságod, és éveken belül a megszerzett plusz pénzekkel olyan fejlesztéseket hajtasz végre, amivel a piacod élmezőnyébe kerülhetsz!

MOST EGY JELKÉPES DÍJÉRT TIÉD LEHET AZ EGY ÉVES KLUBTAGSÁG!​

✔️ Személyesen dolgozol velem 12 hónapon keresztül (ÉRTÉK: 500.000,-Ft)
✔️ Pályázatfigyelés 12 hónapon keresztül (ÉRTÉK: 120.000,-Ft)
✔️ Hitelfigyelés 12 hónapon keresztül (ÉRTÉK: 60.000,-Ft)
✔️ Cégelemzési tanácsadás (ÉRTÉK: 50.000,-Ft)
✔️ Pályázatfigyelés 12 hónapon keresztül (ÉRTÉK: 120.000,-Ft)
✔️ Forrásbevonási terv elkészítése (ÉRTÉK: 50.000,-Ft)
✔️ 200 db minta dokumentum (ÉRTÉK: 20.000,-Ft)
✔️ 3 db E-book a várható pályázatokról (ÉRTÉK: 5.000,-Ft)

Értéke: 925.000 Ft

Kedvezmény: -829.000 Ft

Akciós ár: 96.000 Ft
(vagy havonta 8.000,-Ft)

Hogy miért csak ennyi? Most nyitom meg először publikusan a programot, eddig a meglévő ügyfeleimmel teszteltük, finomítottuk a rendszert. Maximum 100 előfizetőt tudok így fogadni, ennyi résztvevőnek tudom az ígért szolgáltatásokat a legnagyobb személyes figyelemmel, a legmagasabb minőségben garantálni.
Következő alkalommal biztos, hogy nem fogom ilyen olcsón adni, így most éri meg csak igazán csatlakozni!

klubtag leszek!

MIT MONDANAK RÓLAM A VEVŐIM? MIÉRT ÉRDEMES VELEM DOLGOZNI?

“Körülbelül másfél éve keresett meg engem Attila, nagyon türelmes volt, és tájékozott az aktuális támogatási pályázatokban, valamint megismerkedésünk után rájöttem, hogy az élet más területén is tud segíteni. Segít a dolgaimban oly módon, hogy tudja a vállalkozási tevékenység típusát, és azonnal jelzi, hogy ha esetleg egy lehetőség pozitívan érinthet, és lát lehetőséget a kihasználhatóságában. Azért ajánlanám másoknak is, mert egyáltalán nem az a típus aki úgy gondolja, hogy mindegy csak pályázzunk valamire, hanem valóban számunkra is hasznos és gazdaságos pályázatok irányába vezet, valamint kiemelném, hogy sikerdíjas pályázatíró. ????” –

Balogh Attila
Ügyvezető, ​BUXI Agrár Kft.

Most már érted, hogy milyen hatalmas értéket kapsz, de nem biztos, hogy ez neked való… Sajnos nem tudunk mindenkinek segíteni!

Itt a helyed, ha magadra ismersz:
✔️ Szeretnél egyről a kettőre lépni, növekedni ✔️ Vallod, hogy “A tudás hatalom.” ✔️ Szerinted is az információ a XXI. század aranya ✔️ Nem vársz a csodára, lépéseket teszel azért, hogy eredményesebben működj ✔️ Válságálló vállalkozást, gazdaságot építenél fel ✔️ Szeretnél személyes segítséget tőlem ✔️ Lelkes önfejlesztő vagy, szeretsz tanulni ✔️ Megfogadod mások szakmai tanácsait ✔️ Igazi megvalósító vagy és alkalmazod a      tanultakat

Nem neked való, ha ez igaz rád:

❌  Negatívnak és lehúzásnak tartod a pályázatokat, hiteleket❌  Szerinted úgyis csak a “csókosok” kaphatnak pénzt❌  “Várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön” ❌  Ha azt gondolod, mindenkinél okosabb vagy, neked ne mondja meg senki, mi a baj a cégeddel, gazdaságoddal❌  Magányos harcos vagy aki senkiben sem bízik ❌  Sajnálod a pénzt befektetni a nagyobb eredményekért

DÖNTSD EL!

Egyedül folytatod, százezreket égetsz el veled nem törődő pályázatírókra, hitelügyintézőkre, akiknek feleslegesen fizetsz százezreket, vagy…
Csatlakozol a Tender Klubhoz, ahol:
✔️ Segítek meghatározni a céged fejlesztési irányait ✔️ Első kézből, emberi nyelven kapod meg a legfrissebb pályázati, forrásszerzési infókat ✔️ A piaci átlagár alatt lesz kész a nyertes pályázatod, hiteled ✔️ És még tanulsz is a forrásszerzésről, cégoptimalizálásról!

Döntöttem! klubtag leszek!

SIKERÜLT MEGGYŐZNÖM? HA NEM TELJESEN, AKKOR MOST FIGYELJ, MERT JÖN AZ EGYSZERI, KLUBNYITÓ AJÁNLATOM:

Ahogy írtam fent, nem árulok zsákbamacskát, nem várom el azonnal, hogy vakon megbízz bennem.
ÍGY BEVEZETŐ AJÁNLATKÉNT PRÓBÁLD KI EGY HÓNAPIG INGYEN, TELJESEN KÖTELEZETTSÉGMENTESEN A TENDER KLUBOT!
(az első 30 napig a klubtagság ingyenes, az első 30 nap lejáratáig bármikor díjmentesen lemondhatod az előfizetést. A 30. napot követően lép életbe a havidíjas konstrukció)